skip to Main Content
0893 837 214 7 дни в седмицата

Кутийка за дистанционно за Mitsubishi с 3 бутона

25.00лв.

Кутийка за дистанционно за Mitsubishi с 3 бутона

Описание

Кутийка за дистанционно за Mitsubishi с 3 бутона

Кутийка за дистанционно за Mitsubishi с 3 бутона – за отключване и заключване на багажник и паник бутон.

Този продукт представлява празен корпус за дистанционно управление за Mitsubishi. Няма електроника за работа с автомобила ви. Използва се заедно с ключ с място за транспондер за Mitsubishi.

Корпусът е предназначен за подмяна на стара кутийка за дистанционно управление за Mitsubishi при повреда, като оригиналните части от нея се поставят в новата.

В ключарските ателиета на Baukey в магазини Homemax в София и Пловдив може да подмените Вашата стара кутийка, а нашите специалисти могат да възстановят оригиналния нарез на Вашия автоключ, да изработят негов дубликат и да програмират нов ключ с транспондер и дистанционно.

Ключарските ателиета на Baukey предлагат разнообразие от кутийки за автоключове и дистанционни, електроника и резервни части за ремонт на оригинални автоключове, дистанционни и автомобилни модули.

Ние ще подменим батерията на Вашето дистанционно, ще ремонтираме повредена брава или патрон, ще декодираме и сменим механичния код на ключалка с гарантирано качество на демонтажните и монтажни операции.

Ключарските ателиета на Baukey са на Ваше разположение всеки ден от 09:00 – 19:00 ч.
Всички посочени в сайта цени включват ДДС.

* Цената се определя след оглед и консултация. Всеки случай може да се различава ценово!

Back To Top