skip to Main Content
0893 837 214 7 дни в седмицата

Кутийка за дистанционно за Ford с 4 бутона

15.00лв.

Кутийка за дистанционно за Ford с 4 бутона

Описание

Кутийка за дистанционно за Ford с 4 бутона

Кутийка за дистанционно за Ford с 4 бутона – за отключване, заключване, отваряне на багажник и паник бутон.

Този продукт представлява празен корпус за дистанционно управление за Ford. Няма електроника за работа с автомобила ви. Използва се заедно с ключ с място за транспондер за Ford. Има място за батерия CR2032 (голяма).

Корпусът е предназначен за подмяна на кутийка за дистанционно за Ford при повреда. Оригиналните части от старата кутийка се поставят в новата.

В ключарските ателиета на Baukey в магазини Homemax в София и Пловдив може да подмените Вашата стара кутийка, а нашите специалисти могат да възстановят оригиналния нарез на Вашия автоключ, да изработят негов дубликат и да програмират нов ключ с транспондер и дистанционно.

Съвместим със следните модели:

Ford Maverick 2001 – 2004
Ford Transit 2000 – 2006
Ford Transit Connect 20.05.2002 – 30.07.2007

Ключарските ателиета на Baukey предлагат разнообразие от кутийки за автоключове и дистанционни, електроника и резервни части за ремонт на оригинални автоключове, дистанционни и автомобилни модули.

Ние ще подменим батерията на Вашето дистанционно, ще ремонтираме повредена брава или патрон, ще декодираме и сменим механичния код на ключалка с гарантирано качество на демонтажните и монтажни операции.

Ключарските ателиета на Baukey са на Ваше разположение всеки ден от 09:00 – 19:00 ч.
Всички посочени в сайта цени включват ДДС.

* Цената се определя след оглед и консултация. Всеки случай може да се различава ценово!

Back To Top