skip to Main Content
0893 837 214 7 дни в седмицата

Кутийка за Toyota с 3 бутона профил TOY48

40.00лв.

Кутийка за Toyota с 3 бутона профил TOY48

Описание

Кутийка за Toyota с 3 бутона профил TOY48

Кутийка за Toyota с 3 бутона профил TOY48 – за отключване, заключване и отваряне на багажник.

Този продукт представлява празен корпус за ключ на Toyota. Няма транспондер за имобилайзер и електроника за работа с автомобила ви. Включва перо без нарез. Бутоните се продават отделно.

Профил на острието – TOY48.

Корпусът е предназначен за подмяна на кутийка за Toyota при повреда, като оригиналните части от нея се поставят в новата. Услугата нарязване на ключ се предлага отделно.

В ключарските ателиета на Baukey в магазини Homemax в София и Пловдив може да подмените Вашата стара кутийка, а нашите специалисти могат да възстановят оригиналния нарез на Вашия автоключ, да изработят негов дубликат и да програмират нов ключ с транспондер и дистанционно.

Ключарските ателиета на Baukey предлагат разнообразие от кутийки за автоключове и дистанционни, електроника и резервни части за ремонт на оригинални автоключове, дистанционни и автомобилни модули.

Ние ще подменим батерията на Вашето дистанционно, ще ремонтираме повредена брава или патрон, ще декодираме и сменим механичния код на ключалка с гарантирано качество на демонтажните и монтажни операции.

Ключарските ателиета на Baukey са на Ваше разположение всеки ден от 09:00 – 19:00 ч.
Всички посочени в сайта цени включват ДДС.

* Цената се определя след оглед и консултация. Всеки случай може да се различава ценово!

Back To Top