skip to Main Content
0893 837 214 7 дни в седмицата

Кутийка за Peugeot с 2 бутона кръстосан

25.00лв.

Кутийка за Peugeot с 2 бутона кръстосан

Описание

Кутийка за Peugeot с 2 бутона кръстосан

Кутийка за Peugeot с 2 бутона кръстосан – за отключване и заключване на автомобила.

Този продукт представлява празен корпус за ключ за Peugeot. Няма транспондер за имобилайзер и електроника за работа с автомобила ви. Профилът на перото е кръстосан.

Корпусът е предназначен за подмяна на кутийка за Peugeot при повреда, като оригиналните части от нея се поставят в новата. Услугата нарязване на ключ се предлага отделно.

В ключарските ателиета на Baukey в магазини Homemax в София и Пловдив може да подмените Вашата стара кутийка, а нашите специалисти могат да възстановят оригиналния нарез на Вашия автоключ, да изработят негов дубликат и да програмират нов ключ с транспондер и дистанционно.

Съвместим със следните модели:

Peugeot 107
Peugeot 207
Peugeot 307
Peugeot 308
Peugeot 407
Peugeot 408
Peugeot 607
Peugeot Expert

Ключарските ателиета на Baukey предлагат разнообразие от кутийки за автоключове и дистанционни, електроника и резервни части за ремонт на оригинални автоключове, дистанционни и автомобилни модули.

Ние ще подменим батерията на Вашето дистанционно, ще ремонтираме повредена брава или патрон, ще декодираме и сменим механичния код на ключалка с гарантирано качество на демонтажните и монтажни операции.

Ключарските ателиета на Baukey са на Ваше разположение всеки ден от 09:00 – 19:00 ч.
Всички посочени в сайта цени включват ДДС.

* Цената се определя след оглед и консултация. Всеки случай може да се различава ценово!

Back To Top