skip to Main Content
0893 837 214 7 дни в седмицата

Кутийка за сгъваем ключ за Mercedes с 1 бутон

35.00лв.

Кутийка за сгъваем ключ за Mercedes с 1 бутон

Описание

Кутийка за сгъваем ключ за Mercedes с 1 бутон

Кутийка за сгъваем ключ за Mercedes с 1 бутон за контрол.

Този продукт представлява празен корпус за автоключ за Mercedes. Няма нарез на перото, транспондер за имобилайзер и електроника за работа с автомобила ви.

Корпусът е предназначен за подмяна на кутийка за Mercedes с 1 бутон при повреда, като оригиналните части от нея се поставят в новата. Услугата нарязване на ключ се предлага отделно.

В ключарските ателиета на Baukey в магазини Homemax в София и Пловдив може да подмените Вашата стара кутийка, а нашите специалисти могат да възстановят оригиналния нарез на Вашия автоключ, да изработят негов дубликат и да програмират нов ключ с транспондер и дистанционно.

Съвместим със следните модели:

Mercedes A class W168
Mercedes C class W202
Mercedes CLK class W208
Mercedes E class W210
Мерцедес ML W163

Ключарските ателиета на Baukey предлагат разнообразие от кутийки за автоключове и дистанционни, електроника и резервни части за ремонт на оригинални автоключове, дистанционни и автомобилни модули.

Ние ще подменим батерията на Вашето дистанционно, ще ремонтираме повредена брава или патрон, ще декодираме и сменим механичния код на ключалка с гарантирано качество на демонтажните и монтажни операции.

Ключарските ателиета на Baukey са на Ваше разположение всеки ден от 09:00 – 19:00 ч.
Всички посочени в сайта цени включват ДДС.

* Цената се определя след оглед и консултация. Всеки случай може да се различава ценово!

Back To Top