skip to Main Content
0893 837 214 7 дни в седмицата

Подмяна на кутийка за ключ и дистанционно

Подмяна на кутийка за ключ и дистанционно

Подмяна на кутийка за ключ и дистанционно

Подмяна на кутийка за ключ и дистанционнокутийките за ключовете и дистанционни, известни още като корпуси, са един от най-характерните компоненти от устройството на един ключ.

На първо място те играят основна роля при формирането на неговата визия. За един модерен ключ това не е без значение.

В кутийките се разполага чипът (транспондерът) и останалата електроника (платка, батерия и др.) за работа с автомобила. При доста ключове перото е сгъваемо и също се прибира в корпуса. В това число влизат безконтактните и смарт ключовете. Техният авариен накрайник също се намира в кутийката и се използва само при нужда.

Важността на кутийката за „здравето“ на Вашия ключ

Корпусът прави един ключ разпознаваем, но той има и далеч по-значими функции. Най-важната от тях е да защитава електрониката на ключа от външни влияния, за да може той да функционира правилно. За това от голямо значение е материалът, от който кутийката е направена, както и качеството на самата й изработка.

 

Влагата, прахът, слънцето и евентуален физически натиск могат да увредят платката, батерията или транспондера на ключа. Това може да доведе до проблеми във функционирането му. За това от голямо значение е коректната експлоатация и грижата за Вашия оригинален ключ или дистанционно управление.

Подмяна на кутийка за ключ и дистанционно

Подмяна на кутийка за ключ и дистанционно

Ако кутийката е амортизирана, бутоните й са скъсани, повредени са или липсват – то тя трябва да бъде заменена. Особено, ако по някакъв начин целостта й е нарушена и електрониката вътре има досег с атосферните влияния.

Подмяна на кутийка в ключарските ателиета на Baukey

В ключарските ателиета на Baukey може да се възползвате от богатия избор на кутийки за оригинални ключове и дистанционни управления, които предлагаме.

Смяната на стария корпус с нов може да извършите и сами. Ние обаче препоръчваме да се възползвате от услугата някой от нашите специалисти да направи това. Само по този начин ще можем със сигурност да Ви гарантираме, че прехвърлянето на електронните компоненети от едната кутийка в другата ще стане коректно и новата ще функционира без никакви проблеми.

Подмяна на кутийка за ключ и дистанционно

Подмяна на кутийка за ключ и дистанционно

Богатият опит на професионалистите, които работят при нас, им позволява да са наясно със спецификата на една такава операция. Това им дава увереността, че ще я извършат без да наранят или надраскат новия корпус. Напротив – това се случва доста често, когато клиентът сам реши да подмени наранената кутийка с нова. Най-неприятно е, когато по невнимание бъде изхвърлен транспондерът. Не всеки път той бива разпознат от един любител без познания в света на автомобилното ключарство.

В ключарските ателиета на Baukey не само ще Ви предложим услугата „подмяна на кутийка за ключ и дистанционно“, но и ще почистим електрониката на ключа със специални препарати. Ще тестваме заряда на батерията и ще диагностицираме целия ключ, за да се уверим, че функционира правилно и няма да Ви създаде проблем.

Подмяна на кутийка за ключ и дистанционно

Подмяна на кутийка за ключ и дистанционно

За да го гарантираме на нашите клиенти, ние се доверяваме на официалния си партньор Autokey Market. Компанията е водещ вносител и разпорстранител на кутийки за ключове и дистанционни у нас. Тук най-добрите професионалисти в бранша подбират корпуси от най-високо качество и дизайн, за да осигурят перфектна защита на компонентите на Вашия ключ и дистанционно.

Цени за подмяна на кутийка за оригинални ключове и допълнително монтирани дистанционни*:

  • Подмяна на кутийка за оригинален ключ на клик – от 5 до 15 лв.
  • Подмяна на кутийка за оригинален ключ на лепене – от 10 до 40 лв.
  • Подмяна на кутийка за допълнително монтирано дистанционно управление – от 5 до 10 лв.

* Цените варират в зависимост от модела на автомобила и сложността на операцията.

Back To Top