skip to Main Content
0893 837 214 7 дни в седмицата

За нас

Баукий ЕООД е българска компания основана през 2012 г. като мениджър на ключарските услуги в хипермаркети Хоуммакс. Стартът е поставен на 7 ноември 2012 г. с откриването на първия ключарски щанд в Баумакс – София /бул. Владимир Вазов 83/.

Ключарските ателиета на Baukey предлагат широка гама от услуги за дома и офиса. Нашите специалисти имат солиден опит както в областта на автомобилното ключарство, така и в сферата на битовите услуги и са на Ваше разположение седем дни в седмицата.

Очакваме Ви в нашите ключарски центрове в обектите на Homemax в София и Пловдив. Ние сме на Ваше разположение, ако искате да защитите дома си , офиса или дори, ако само имате нужда от съвет и професионално мнение от висока компетенция.

В нашите ключарски ателиета се занимаваме с изработване на всякакви видове ключове за бита, ремонтираме и прекодираме заключващи системи. Нашите служители ще Ви помогнат, ако имате нужда от монтаж на нова брава или смяна на патрон. Изработваме още мастер системи за офис сгради и хотели.

Продукти

Ключарските центрове на Baukey предлагат голям асортимент от бланки, както и продукти, създадени, за да пазят Вашето имущество – брави, патрони, секюрити дръжки за врати и различни аксесоари. На Ваше разположение са още автомати за врати и електрически насрещници. Всички наши продукти може да разлгедате ТУК.

Услуги

При нас работят едни от най-опитните специалисти в бранша, които ще се обърнат към Вас с внимание и професионализъм. В ключарските ателиета на Baukey разполагаме с последно поколение професионални машини за изработка на всички видове ключове, както и със специализирани инструменти за ремонт и монтаж на заключващи системи, благодарение на които гарантираме за високото качество на извършваните от нашите ключари услуги.

Освен ключарски улуги за дома и офиса, Baukey предлага и редица специализирани автоключарски услуги, сред които изработка на ключове с чип и дистанционни, дублиране и ремонт на дистанционни, диагностика и смяна на батерии, обучение на имобилайзери, монтаж и ремонт на автоключалки. Вижте всички автоключарски услуги, които предлагаме ТУК.

Потърстете ни на тел.: 0879 293 141 / 0887 953 200 / 0893 837 214 за ключарското ателие на Baukey в София и 0879 293 142 / 0879 293 139 / 0893 837 214 за ключарското ателие на Baukey в Пловдив или на място в самите ателиета.

Възползвайте се от нашите ключарски услуги:

Изработка на нови ключове и дубликати на ключове

Смяна на брава

Смяна на патрон

Монтаж на допълнителна брава

Ремонт на заключващи системи

Прекодиране (смяна на шифъра на заключващи системи)

Монтаж на автомати за врати

Изработка на мастер системи

Back To Top