skip to Main Content
0893 837 214 7 дни в седмицата

Демонтаж и монтаж

Демонтаж и монтаж

Демонтаж и монтаж

Демонтаж и монтаж се налагат в множество ситуации, когато става въпрос за автоключарски услуги. Например при проблем с патрона, бравата, конзолата, когато се налага изключване на имобилайзер и др.

Често се налага различните елементи да бъдат свалени, за да бъде извършен техният ремонт. Прибягва се и до сваляне на компоненти от таблото или волана на автомобила, за да се достигне до повредената част. При ремонт на ключалка и брава на врата пък се налага демонтаж и монтаж на корите на самата врата.

Всички операции, свързани с демонтаж и монтаж са много специфични и сложни. Редно е да бъдат извършени от квалифицирани специалисти, защото изискват специални познания и инструменти. Без тях вероятността да повредите корите, тапецерията или някой от модулите на таблото е значителна.

Неправилният монтаж на брава, ключалка и заключващ механизъм може да скъси живота им с до десет пъти. За това е важно да се доверите на точния сервиз, за извършването му.http://baukey.bg/%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%B6-%D0%B8-%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%B6/

Служителите на Baukey имат специална подготовка. Ключарските ни ателиета в София и Пловдив разполагат с необходимата техника и инструменти, за да извършат демонтажа, а впоследствие монтажа на всеки елемент по вашия автомобил при извършването на автоключарска услуга.

Ние гарантираме, че нашите специалисти ще вземат всички предпазни мерки при работата с Вашия автомобил и ще приложат високия си професионализъм. Ако някой крепежен елемент по интериора на купето на автомобила бъде счупен, се ангажираме с неговата подмяна.

Демонтаж и монтаж

Демонтаж и монтаж

Ние не правим компромис с качеството. Обръщаме специално внимание на всеки автомобил и му отделяме необходимото време. За това Ви препоръчваме да дойдете при нас след заявка на телефон 0893 837 214, за да може служителите ни веднага да се заемат с него и да Ви спестят излишно разкарване.

За високото качество на инструментите, с които работим се доверяваме на официалния си партньор и доставчик Autokey Market.

Цени за демонтаж и монтаж *:

  • Цената за демонтаж и монтаж е 28 лв. на час работа.

* Цените варират в зависимост от модела на автомобила и сложността на операцията.

Back To Top