skip to Main Content
0893 837 214 7 дни в седмицата

Декодиране и смяна на механичен код

Декодиране и смяна на механичен код

Декодиране и смяна на механичен код

Декодиране и смяна на механичен код на брава и патрон се налагат, когато изгубите или откраднат ключа Ви. Tози код е една от защитите на Вашия автомобил срещу кражба.

Декодиране на механичен код

Механичният код е специфичен за всяка ключалка на брава  и патрон на стартер и се определя от подредбата на пластините в самата ключалка. По този код се нарязва ключът, за да може механиката му да работи с автомобила.

Специалистите на Baukey са в състояние да декодират механичния код на ключалката в случай, че Вашият ключ е изгубен или откраднат и по него да нарежат нов ключ. Благодарение на специалния софтуер, с който работим, ние можем да направим това без да се налага демонтаж на самата ключалка или патрон на стартера. Така ще Ви спестим време и пари.

Декодиране на механичен код може да се направи и по нареза на самия ключ. По този начин можем да Ви помогнем, ако при опит за кражба бравата на вратата е разбита и ключалката трябва да бъде сменена. По този код ние изработваме нова ключалка, за да заменим увредената.

При продажбата на автомобила повечето производители предоставят механичния код. Ако разполагате с него, можем да нарежем Вашия нов ключ или да изработим нова ключалка по самия код и да Ви спестим време и пари.

Смяна на механичен код

Декодиране и смяна на механичен код

Декодиране и смяна на механичен код

Може да се каже, че декодирането на механичен код е само половината от една услуга. При положение, че изгубите или откраднат ключа Ви, ние ще декодираме механичния код и ще изработим нов ключ. Той ще бъде дубликат на стария, но няма да намали притеснението Ви от факта, че някой друг разполага с оригиналния ключ. За това в такива случаи най-често се пристъпва към смяна на механичен код.

Това е операция, при която се променят позициите на пластините в ключалката, за да не може старият ключ да отключи и запали автомобила. Смяната на кода става чрез специална електронно управляема машина, която е снабдена с нужния софтуер. След това по новия код се нарязва и нов ключ.

Декодиране и смяна на механичен код

Декодиране и смяна на механичен код

Ние от Baukey съветваме при нужда от декодиране и смяна на механичен код да се възползвате и от нашите услуги и за изработване на нов ключ с електроника или ключ с място за транспондер. Така ще осигурите още по-голяма степен на защита за Вашия автомобил.

За качеството на продуктите и инструментите, които ползваме, ние разчитаме на Autokey Marketофициален партньор и доставчик на BAUKEY.

 

Цени за декодиране и смяна на механичен код*:

  • Декодиране на механичен код от ключ – 10 лв.
  • Декодиране на механичен код от ключалка – от 20 до 60 лв.
  • Прекодиране (смяна) на механичен код на ключалка – от 20 до 60 лв.

* Цените варират в зависимост от модела на автомобила и сложността на операцията.

Back To Top