Брави и ключалки


Секретни ключалки за брави или т.нар. патрони и до ден днешен си остават едни от най-често използваните механизми за заключване на врати. Те са лесни за смяна, ремонтират се безпроблемно и евтини. В тази категория ви предлагаме огромен избор от секретни ключалки за брави. Тук може да намерите патрони и по БДС, DIN, симетрични и асиметрични, със стандартни и ямкови ключове, с ръкохватка и универсални. Вариантите, в които ви ги предлагаме, са едностранни, които се заключват с ключ само от едната страна на вратата, и двустранни, които имат отвор за ключ и от двете страни на секретната ключалка.


При нас ще получите професионална консултация от добре обучени специалисти, относно изработката на дубликати на над 1500 модела авто, касови, секретни и др. видове ключове. При нас ще откриете разнообразие от модели високо качествени ключалки от нисък, среден и висок (high security) клас.


След дългогодишна практика сме подбрали продукти с доказани качества, които отговарят на българските стандарти и с които работим над 10 години. Едноточкови брави за входни врати с подсилени езици, триточкови касови брави с антишперцова защита от ново поколение, допълнителни брави с език тип кука, са само една част от продуктите които ще намерите при нас. Европейски лидери в производството на заключващи механизми и доказани български производители, са наши доставчици и гаранти за безаварийната екплоатация дълго време.


Ако имате развалена брава, механизъм или ключалка, не се поколебайте да я донесете на място, за да ви предложим други варианти. Нашите специалисти ще Ви консултират как да изберете най-подходящата брава, ключалка или заключващ механизъм за вашия дом или офис.